6. märts 2014
Ainult tellijatele

Farmaatsiatudengitele uus võimalus

LLP/Leonardo da Vinci innovatsioonisiirde projekti PHARLEMA (Learning Materials for Pharmaceutical Assistants and Technicians' Foreign Work Placements) meeskonna töös osalesid aastatel 2011-2014 kuus riiki, sh Eesti, Holland, Iirimaa, Sloveenia, Soome ja Ühendkuningriigid. Esialgu seitsmendaks riigiks plaanitud Rootsi jäi lõpuks kõrvale.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool oli Eestist partneriks oma pikaajalise osalemise kogemuse tõttu analoogilistes projektides. Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli esindajateks määrati käskkirjaliselt farmaatsia õppetooli õppejõud-lektor Alar Sepp ning sama õppetooli õppejõud-assistent Merle Kiloman.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708