Autor: Siret Trull • 21. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas avati eile meditsiiniliste abivahendite tootja Bauerfeind´i esindus

Eile, 20. märtsil avati Tallinnas Bauerfeind´i ortoosi- ja tursekeskus - meditsiiniliste abivahendite müügi ning tervise edendamise ja taastamisega tegelev kompetentsikeskus.

Avatud Bauerfeind´i Eesti esinduses on kasutusel unikaalne 3D tehnoloogial põhinev mõõdistusseade BodyTronic 600. Põhjamaades, Baltikumis ja Ida-Euroopas ainus kasutuses olev seade võimaldab sekunditega kindlaks teha jalgade täpsed ümbermõõdud. Peale mõõtmist saab konsultandi abiga valida ideaalselt sobiva põlve- ja hüppeliigese ortoosi või meditsiinilised kompressioontooted jalgadele - põlvikud, sukad, sukkpüksid ja veniva kõhuosaga rasedate sukkpüksid.

Keskuse juhi füsioterapeut Reio Vilipuu sõnul on vastavatud keskuses tänu BodyTronic 600 ülitäpsetele mõõtmistulemustele harrastus- ja profisportlastel võimalus leida sobiv tootemudel kohapeal või tellida kohe online süsteemist. Kompetentsikeskuses pakutakse ka füsioteraapia ja lümfiteraapia teenuseid. „Kuna keskuse teenuste ja toodete tarbijate vanus ja sihtgrupp on väga lai, siis pakume abivahendeid ja nõustamist nii sageli reisijatele, lapseootel emadele, sportlastele, selja- ja liigesprobleemidega ja ka tõsisemate veenihaigustega klientidele“  sõnas Reio Vilipuu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708