2. aprill 2014
Ainult tellijatele

Tarvo Vaasa: Apteekri staatus vastavaks euroopalikele tavadele

Selle aasta 13. märtsil jõudis Äripäeva vahendusel lugejateni uudis, et riigikogu sotsiaalkomisjon on algatanud seaduseelnõu, millega apteegi enamusosanikuks peab saama apteeker või tema äriühing. Lisaks muudetakse apteekrid taas tervishoiutöötajateks.

Tegemist on apteegisektori põhjaliku ümberkujundamisega, mis kokkuvõttes tähendab selle tagasitoomist tervishoiuvaldkonda, kus ta traditsiooniliselt on varasematel aegadel olnud. Need kaks põhitelge toetavad ja tasakaalustavad teineteist, kuivõrd tervishoiutöötaja õiguslik seisund ja vastutus on hoopis laiemad tänasest apteekri olukorrast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708