Autor: Triin Tabur • 3. aprill 2014
Ainult tellijatele

Kevadkonverentsi fookuses on erakorraline arstiabi

Reedel, 4. aprillil 2014 algusega kell 11.00 toimub Swiss?tel (Tornimäe 3) konverentsikeskuses erakorralise meditsiini kevadkonverents. Arvult kaheksanda konverentsi fookuses on vanemaealiste patsientidega seonduvad probleemid, raske hulgitraumaga patsiendi käsitlus ning mujal maailmas laialt levinud jälgimisosakondade temaatika.

Erakorralise meditsiini kevadkonverentsi ühe eestvedaja, Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) erakorralise meditsiini osakonna juhataja dr Kristiina Põllu sõnul on eelneva ja selle aasta jooksul huviorbiidis olnud nii erakorralise meditsiini osakondade (EMO) kui ka kiirabi töökorraldus ja ülekoormatus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708