Autor: Triin Tabur • 13. mai 2014
Ainult tellijatele

Ministeeriumid soovivad välja arendada riskilaste ja -noorte valdkondadeülest tugisüsteemi

Täna Radisson Blu Hotel Olümpias toimuval seminaril tutvustatakse laste, noorte ja peredega tegelevatele spetsialistidele ja huvirühmade esindajatele „Riskilaste ja -noorte tugisüsteemi väljaarendamise“ projekti lähtealuste dokumenti ning arutatakse edasisi tegevusi. Ürituse avab justiitsminister Andres Anvelt.

Sotsiaalministri Helmen Kütti sõnul on laste ja perede heaolu tagamine üks tähtsamaid ülesandeid, sest sellest oleneb meie kõigi tulevik ja toimetulek. “Laste ja noorte probleemidega tegelevate eri valdkondade spetsialistide sujuv koostöö, ühtne tegutsemine ja kiire infovahetus vähendaksid tegevuste dubleerimist ning võimaldaksid aega ja ressurssi tulemuslikumalt kasutada, et tagada lastele ja nende peredele tõhusam riigipoolne abi,” rõhutas Kütt tugisüsteemi väljaarendamise olulisust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708