Autor: Triin Tabur • 14. mai 2014
Ainult tellijatele

Alkoholi- ja tubakapoliitika teemaline valimisdebatt

Eesti Tubaka- ja Alkoholikahjude vähendamise Koda (ETAK) korraldab reedel, 16. mail kell 13.00 Tallinnas Viru konverentsikeskuses Euroopa Parlamenti kandideerivatele poliitikutele alkoholi- ja tubakapoliitika teemalise diskussiooni.

„Euroopa Parlamenti seostatakse valdavalt mõne suurema teemaga ja siis mõne tähtsusetu ja väiksega, millest inimesed lihtsalt aru ei saa,“ ütles Eesti Karskusliidu esimees ja Euroopa Alkoholipoliitika Allianssi asepresident Lauri Beekmann. „Meie soovime juhtida tähelepanu paarile olulisele valdkonnale, milles Euroopa Liidul on väga suur tähtsus. Alkoholi- ja tubakapoliitika puudutab kahe legaalse sõltuvusaine turustamist ja tarbimist ning nendega seotud küsimused ületavad piire ja liikmesriigi tegevusest üksi ei piisa.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708