31. mai 2014
Ainult tellijatele

Pikhof: sotsiaalkomisjon lubab väga töist aastat

Kuni 2015. aasta märtsivalimisteni seisab riigikogu sotsiaalkomisjonil ees väga töine aeg. Suure koormuse ja vastutuse paneb meie tegevusele Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna koalitsioonilepe, mille paljud ambitsioonikad lubadused ja punktid toob parlamendi täiskogu ette just sotsiaalkomisjon.

Nii perepoliitikat, tööturgu kui ka tervishoidu puudutavate eelnõude ja ettepanekute puhul on saadikute keeles öelduna juhtivkomisjoniks just sotsiaalkomisjon. Ehk siis komisjoni istungil tuleb maha pidada mitmeid sisulisi debatte ja leida probleemidele lahendused.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708