Autor: Kadi Heinsalu • 14. august 2014
Ainult tellijatele

Apotheka avab Lõuna-Eesti suurima valikuga apteegi

Täna, 14. augustil avatakse ulatusliku uuenduskuuri läbinud Tartu Lõunakeskuse Apotheka, mis paistab silma laia ilu- ja tervisetoodete sortimendi ning apteekri ja patsiendi vahelist suhtlust toetava optimistliku sisekujunduse poolest. Uus apteek paneb suurt rõhku just tervisehädade ennetamisele.

„Lõunakeskuse Apotheka on esimene uue kontseptsiooniga apteek Eestis, erinedes teistest oma laheda ja sõbraliku keskkonna poolest. Püüame edaspidi keskenduda rohkem ilu- ja tervisetoodete sortimendi laiendamisele, inimeste terviseteadlikkuse tõstmisele ning tervisemurede ennetamisele, et üha vähem inimesi oleks sunnitud apteeki tulema haiguse tagajärgedega võitlemiseks,“ rääkis Apotheka juht Marika Pensa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708