25. september 2014
Ainult tellijatele

Perearstid saavad uue raamlepingu

Eesti Perearstide Seltsi ja Eesti Haigekassa vahel on praegu käimas läbirääkimised nii raamlepingu kui ka teenuste hinnakirja üle.

Raamlepingu viieaastane periood lõpeb käesoleva kalendriaastaga. Perearstide selts saatis haigekassale oma ettepanekud lepingu muudatuste osas juba varakevadel. Neid koostades lähtuti peamiselt asjaolust, et viie aastaga on elu väga palju muutunud ning mitmed korralduslikud küsimused vajavad kaasajastamist. Näiteks ei olnud viis aastat tagasi meil veel kasutada pereõe abi sellises mahus nagu nüüd. Samas ei toeta pereõe kogu potentsiaali kasutamist praegune seadusandlus, mis ei võimalda tal kõiki vajalikke dokumente allkirjastada ega teatud retsepte pikendada. Kuna seaduste muutmine ei ole haigekassa pädevuses, on praegu veel vara öelda, kas ja kuidas saame antud kitsaskohad lahendada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708