15. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Anneli Rätsep: aina uute registrite loomine pole lahendus

Health Consumer Powerhouse (HCP) avaldatud ja ravimfirma MSD poolt rahastatud 2014. aasta Euroopa diabeediravi tarbijaindeksi peamine sõnum rõhutab, et Eesti peaks looma diabeediregistri. Ma ei usu, et registri loomine on lahendus, mis tagab parema diabeedi käsitluse.

Me ei peaks Eestis minema seda teed, et luua aina uusi registreid. Registrid nõuavad korrektset raporteerimist ning andmete analüüsimist. Üsna märkimisväärne ressurss on juba kulutatud terviseinfosüsteemi arendamisele. Teisalt saab registri andmeid kasutada, kui neid sinna saadetakse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708