Autor: Triin Tabur • 24. oktoober 2014
Ainult tellijatele

Sanitelle aitab peatada viirushaiguste levikut

Nüüdsest on Eesti turul saadaval Sanitelle tunnustatud käte kiirdesinfitseerijad. Desinfitseerijad on maailmas laialdaselt kasutusel viirushaiguste leviku peatamisel ning heaks abimeheks juhul, kui vett ja seepi ei ole käepärast.

"Uuringud ja teadusliku katsed näitavad, et viiruste leviku peatamisel on kõige olulisem käte hügieen. Inimesed puudutavad oma nägu keskmiselt 6 korda tunnis ning läbi limaskestade näos leiavad viirused tee meie organismi," ütles Sanitelle maaletooja Tavi Maastik "Statistika näitab, et 50% juhtudel, kui inimesed peavad käsi pesema, ei ole vesi ja seep kättesaadavad. Sellistel hetkedel on alternatiiviks desinfitseerijad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708