Autor: Triin Tabur • 26. november 2014
Ainult tellijatele

Uued andmed idarutsisumaabi*  kohta näitavad, et see dabigatraani antagonist taastab inimesel vere hüübivuse mehhanismi

• Ameerika Ühendriikide Toidu- ja Ravimiamet klassifitseeris idarutsisumaabi läbimurderavimiks, sest uuringutes näidati, et see taastab tervetel vabatahtlikel vere hüübimise mehhanismi.1, 2• See on esimene uue suukaudse antikoagulandi antagonist, mille toime inimesel on tõestatud. • Rahvusvaheline III faasi kliiniline uuring RE-VERSE AD™ on patsientidel alanud juba maailma 29 riigis.

Ingelheim, Saksamaa, 19. november 2014 – uued andmed uuritava antagonisti idarutsisumaabi kohta näitavad, et see peatab suukaudse antikoagulandi Pradaxa® (dabigatraaneteksilaat) toime nii vere hüübivusele kui ka trombi lõhustamisele. Tervetel vabatahtlikel korraldatud uuringus näidati, et idarutsisumaabi manustamine pärast Pradaxa®-t taastas vere hüübivuse ja võimaldas taastekkida fibriinil, mis on vere hüübimise mehhanismi põhikomponent.1

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708