Autor: Triin Tabur • 28. november 2014
Ainult tellijatele

Märt Avandi: Doktor Klounide töö järjepidevuse säilitamine haiglates on erakordselt oluline

Coca-Cola jätkab ligi 13 aasta pikkust traditsiooni toetades oma jõulukampaaniaga taaskord lastele suunatud heategevust. Iga kaheliitrise Coca-Cola ostuga läheb kahe eurosendi suurune annetus MTÜ Doktor Kloun toetuseks, mis oma tegevuses aitab Eesti erinevates haiglates laste tuju paremaks muuta ning kiiremini terveks saada. Kampaania patrooniks on tuntud näitleja ja laulja Märt Avandi.

Kampaania raames kogutud rahaga toetatakse Doktor Klounide tegevust Tallinna Lastehaiglas, Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastekliinikus, Maarjamõisa Haigla lasteosakondades ja Narva Haiglas. Lisaks on kampaania tulemusena plaanis 2015. aasta kevadel Tallinna Lastehaiglas Doktor Klounide visiitide arv kahekordistada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708