Autor: Triin Tabur • 11. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laanpere: Nõustamine peaks olema tasuta

Naistearstide seltsi juht Made Laanpere.
Foto: Erakogu
Eesti Naistearstide Seltsi president Made Laanpere on arvamusel, et tervisealane e- ja telekonsultatsioon on tänapäevane ja tervishoiukulutusi kokku hoidev nõustamine.

Laanpere: Ämmaemandate algatus on seetõttu igati teretulnud - tegemist on kogenud spetsialistidega ning sellised "rohujuuretasandilt" alanud tegevused lähtuvad just tunnetatud vajadusest. E- ja telenõustamise tegevused on suunatud pigem ennetusele, mille rahastamine riiklikul tasandil on tagasihoidlik. Seetõttu soovin algatajatele edu, sh ka rahastamise leidmisel. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708