Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev, Электронный справочник Äripäev • 8. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Terviseandmeid saaks targemalt ära kasutada

Foto: Scanpix/ PantherMedia
Kuidas luua süsteem, mis inimese enda reaalajas sisestatud terviseandmeid jälgides annaks perearstile märku, kui mõne tema patsiendiga on midagi korrast ära, arutleb ärirahanduse magistrant Priit Pekarev Äripäevas.

Kui president Lennart Meri andis omal ajal tiigrihüppele ametliku käigu, ei uskunud keegi, et kahekümne aasta pärast oleme üks tuntumaid ja suuremaid e-riike terves maailmas. Toona oli see väike samm infotehnoloogias, kuid suur samm e-riigi narratiivi rajamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099