Autor: Meditsiiniuudised • 18. märts 2019

Vallikivi: otsustustugi on hädavajalik tööriist

Otsustustugi on tänase infokülluse ajajärgul perearstile hädavajalik digitaalne tööriist, mis aitab tal iga individuaalse patsiendi puhul tema eelneva terviseajaloo ja -andmete põhjal teha otsuseid, kirjutab Eesti Perearstide Seltsi juhatuse esinaine Le Vallikivi.
Eesti Perearstide Seltsi juhatuse esinaine Le Vallikivi
Foto: Eiko Kink

Otsustustugi aitaks teha otsuseid, millised võiks olla selle inimese puhul kõige sobivamad uuringud, analüüsid ja ravimid, mille vahel arst valib ja kui suur peaks olema tervishoiusüsteemi tähelepanu selle inimese osas, selleks et tagada parimad tulemused tema tervisele. Ka siis, kui inimene on tulnud perearstikeskusesse hoopis muu asja pärast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708