Autor: Meditsiiniuudised • 11. juuli 2019

Esmatasandi arstiabi korraldamisest paberil

Elanike arstiabi korraldamine ei ole lihtne mitte üheski riigis. Eestimaa ei ole mingi erand, pigem on olukord märksa teravam, sellel lihtsal põhjusel, et napib arste ja õdesid, kirjutab Tõstamaa perearst Madis Veskimägi arvamusloos.
Tõstamaa perearst Madis Veskimägi leiab, et terviseamet pole hakkama saanud perearstiabi korraldamisega Pärnumaal.
Foto: Erik Prozes

Meie põhiseadus garanteerib kõigile kodanikele võrdsetel alustel arstiabi, sealhulgas ka esmatasandi ehk perearstiabi. Kuidas seda korraldab terviseamet, on jahmatav, eriti aga see, et ei taheta õppida juba tehtud vigadest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708