Autor: Violetta Riidas • 16. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite täiendavad riskivähendamise meetmed nüüd veebis leitavad

Foto: Andras Kralla
Ravimiamet andis teada, et nüüdsest on ravimite täiendavad riskivähendamise meetmed ka veebis leitavad.

Täiendavad riskivähendamise meetmed on nüüd leitavad Ravimiameti veebis "Inimestel kasutatavad ravimid > Ravimiohutus > Täiendavad riskivähendamise meetmed". Tabelisse on koondatud kehtivad riskivähendamise materjalid ja ohutusalased teabekirjad lihtsustamaks ohutusalase teabe kättesaadavust. Kõiki saadetud ohutualaseid teabekirju on võimalik ka edaspidi leida "Inimestel kasutatavad ravimid > Ravimiohutus > Ohutusalased teabekirjad".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708