Kuula artiklit
Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 9. juuni 2021
Kuula artiklit

Domus Kinnisvara investeerib 4 miljonit uue meditsiinikeskuse rajamiseks

Ärikinnisvara investeeringute juhtimise ettevõte Domus FND teeb ca 4 miljonilise meditsiinisektori kinnisvarainvesteeringu ning rajab Põhja-Tallinna meditsiinikeskuse piirkonda Pelgulinna Tervisemaja.

Ajal, mil meditsiinisüsteem on pidevate ühiskondlike ootuste ja tähelepanu luubi all, adub ilmselt igaüks antud sektori hädavajalikkust. Eluliselt tähtsa valdkonna laitmatu toimimine ja toetus on täna olulisem, kui kaasaja ühiskond oleks osanud arvata. Seda suurem heameel on tõdeda, et Eestis on viimastel aastatel selgelt näha erasektori investeeringute kasvu meditsiinisektori poolt kasutatavatesse uutesse äripindadesse (haiglakomplekside pidev uuendamine, tervisekeskuste rajamine jne). Kommertskinnisvara meditsiinisektori viimase aja mahukas 4 miljoniline investeeringuotsus Pelgulinna Tervisemaja kasuks on üks näide uudsest vajaduspõhise kontseptsiooniga arendusest, mis täidab nii klientide, arendajate kui investorite ootusi.

Pelgulinna Tervisemaja arendatakse Põhja-Tallinna välja kujunenud meditsiinikeskusesse

Koostöös arhitekt Ralf Tammega on vahetult Pelgulinna Sünnitusmaja kõrvale planeeritud ehitada uus modernne kuue-korruseline ärihoone koos seda teenindava maa-aluse parkimisega. Pelgulinna Tervisemaja hoone ehitatakse aadressile Ädala tn 1, millel asuv vana hoone teeb ruumi kaasaegsetele uutele lahendustele. Hoone hakkab endas ühendama erinevaid meditsiiniteenuste ja -toodete pakkujaid ning siia luuakse keskkond, kus tekib sünergia nii erinevate majas tegutsevate meedikute ja ettevõtete vahel kui ka mugav keskkond nende klientuurile.

Hoonesse on planeeritud esmatasandi tervisekeskus, mis tähendab, et tulevikus osutavad keskuses teenuseid lisaks perearstile ja pereõele ka füsioterapeut, ämmaemand ning koduõde. Piirkonna lihtne ligipääsetavus kõikidest külgnevatest linnaosadest võimaldab patsientidel oma arsti igal ajahetkel kiirelt külastada.

Investeeringut juhtiv Domus FND juhatuse liige Jaan Liitmäe:

Planeeritud Pelgulinna Tervisemaja arenduse kapitalimahutus saab olema kokku suurusjärgus 4 miljonit eurot. Hoonesse on planeeritud 3000m2, mis sisaldab nii üüripindasid kui maa-alust parkimist. Ehitustöödega on plaanis alustada selle aasta teisel poolel ning sellest hetkest pooleteise aasta pärast saavad üürnikud oma uutes ruumides ka tööd alustada. Juba paljudele tallinlastele tuttav naaberhoone Pelgulinna Sünnitusmaja näol tähendab olemasoleva meditsiinifunktsiooniga keskuse kõrvale ärikinnisvara mõttes uue võimaluse tekkimist paljudele teistele meditsiinisektori osalistele. Lisaks perearstidele on hoone atraktiivne inimeste töötervishoiu ning vaimse tervise eest hoolitsejatele, rääkimata hambaarstidest, farmatseutidest jne. Lisaks klientide vastuvõtuks sobilike ruumidega, pakutakse Pelgulinna Tervisemajas üürnikele klassikalist kabinetisüsteemi koos mugavate ootealadega.

Uue rajatava tervisemaja eelised:

• Kaasaegne ventilatsioonisüsteem, avatavad aknad

• Loomuliku päevavalguse ja kraanikausiga/veega kabinetid

• Põrandatel lihtsalt puhastatavad meditsiiniruumidesse sobivad materjalid

• Hoones on lift, kuhu mahub ära ka kanderaam

• Juurdepääs ühistranspordiga suurepärane (bussipeatus maja ees)

• Parkimisvõimalused piirkonnas head. Lähiümbruses kohti ca 150le autole.

• Sobitud piirkondliku meditsiiniklastrisse

PELGULINNA TERVISEMAJJA ON OODATUD ERINEVAD MEDITSIINITEENUSTE JA -TOODETE PAKKUJAD!

Pakume sobivaid ruume nii kliinikutele kui kabinettidele, samuti on oodatud oma praksist avama ka füsioterapeudid, hambaarstid jne!

Lisaküsimustele vastavad hea meelega Domus Kinnisvara ärikinnisvara konsultandid:

Heini Siirus, tel 5344 4756, [email protected]

Kaido Elram, tel 5300 5441, [email protected]

Domus Kinnisvara investeerib 4 miljonit uue meditsiinikeskuse rajamiseks
Kuula artiklit

Domus Kinnisvara investeerib 4 miljonit uue meditsiinikeskuse rajamiseks

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099