Kuula artiklit
Autorid: MEDICA, Messe Düsseldorf GmbH • 22. september 2023
Kuula artiklit

Maailma suurim meditsiinitehnika mess MEDICA toimub 13.-16. novembril Düsseldorfis

Foto: Messe Düsseldorf GmbH
MEDICA Düsseldorfis on maailma suurim meditsiinitehnika mess – siin kohtub igal aastal kogu maailma meditsiin. Seekord 13.-16. novembril.

MEDICA’l kohtuvad meditsiini- ja tehnoloogiasektori eksperdid, et arutada meditsiini kõige uuemaid arenguid ja esitleda uut tehnikat.

MEDICA’l on alati osalenud ka Eesti ettevõtted eksponendina ning sellel aastal ollakse messil esindatud juba viiendat korda ka ühisstendiga, mille organisaatoriks on Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutus.

Foto: Mateusz Tondel, EAS

Ettevõtteid on 2023. aastal osalemas kokku nii eraldi kui ka ühisstendil 11: Goodpoint Chemicals OÜ, Merianto OÜ, Nanordica Medical OÜ, Pharma Systems Eesti OÜ, Chemi-Pharm AS, Solis BioDyne OÜ, InterVac Technology OÜ, Antegenes OÜ, Bite Partner OÜ, Icosagen Cell Factory OÜ, Aria Corporation OÜ.

Arenenud meditsiinitehnoloogial on tänapäeva tervishoius oluline roll. Integreerides uuenduslikke lahendusi valdkondades nagu pildistamine, diagnostika, IT ja kaasaskantavad seadmed, saavad kliinikud ja haiglad suurendada tõhusust ja pakkuda paremat ravi patsientidele.

MEDICA’l – maailma suurimal meditsiinimessil, esitlevad paljud ettevõtted meditsiinitööstuse erinevatest valdkondadest oma uudistooteid. Messi kesksed teemad on meditsiiniline röntgentehnika, diagnostika, operatsioonitehnika, haiglate ja praksiste ruumiseadmed, laboritehnika, diagnostika, füsioteraapia tehnoloogia, ortopeediline tehnoloogia, meditsiinitarbed ja -tarvikud, meditsiiniline IT ja meditsiiniteenused.

Foto: Messe Düsseldorf GmbH

2023. aasta MEDICA peateemadeks on 6 valdkonda:

Kirurgilised robotid: väga täpsed ja väsimatud. Kirurgia ja meditsiiniline robootika muutuvad üha olulisemaks. Üha rohkem operatsioone tehakse robotite abil, mille tulemuseks on täpsemad ja kiiremad protseduurid.

Laboridiagnostika: AI-algoritmide kasutamine. Laboratooriumis tekib palju andmeid mitte ainult diagnostika, vaid ka teadusuuringute ja kliiniliste uuringute puhul. See muudab veelgi olulisemaks selliste algoritmide kasutamise, mis otsivad meie jaoks andmetest mustreid ning aitavad seega leida otsitud vastuseid.

Muutumises tervishoid: m-tervis, äpid ja kaasaskantavad seadmed. mHealth on meditsiinis muutumas üha olulisemaks, sest nutitelefonid ja kantavad seadmed võimaldavad koguda ja jälgida terviseandmeid igal ajal.

Keskkonnasõbralikud materjalid meditsiinis. Jätkusuutlikkus meditsiiniliste tarbekaupade puhul on oluline teema, sest nende tootmine ja käitlemine on sageli keskkonnale kahjulik.

Foto: Messe Düsseldorf GmbH

Spordimeditsiin ja KI ning kaasaskantavate seadmete areng. Spordimeditsiin ja jälgimine on teemad, mis muutuvad üha olulisemaks, kuna sportlased püüavad oma sooritust optimeerida. Selle käigus kogutakse üha rohkem andmeid, et analüüsida ja parandada sooritust.

MEDICA start-up park. Meditsiinitehnoloogia mõttekoda ja meditsiinitehnoloogia idufirmad toovad pidevalt turule uusi ideid ja tehnoloogiaid, mis võivad muuta meditsiini revolutsiooniliselt.

MEDICA raames toimuvad mitmed konverentsid ja foorumid. Avastage uuendusi, sõlmige kontakte ja olge kogemuste vahetamise kaudu kursis kõige uuega meditsiinitehnika arengus!

MEDICA 2023

Külastajaid: 81 000

Eksponente: 5223

Messihallide pind: 90 500 ruutmeetrit

Toimumise aeg: 13.-16.11.2023

Korraldaja: Messe Düsseldorf GmbH

Pileti hind: 1-päevapilet 45 eurot, koguajapilet 129 eurot.

Ostke messipilet messi kodulehelt: www.medica-tradefair.com

Messe Düsseldorf GmbH esindus Eestis, kontakt: Elo Saari, Saksa-Balti Kaubanduskoda/AHK Service OÜ, [email protected], T 627 6946

Messi kodulehekülg annab konverentside ja foorumite ülevaate ning kogu vajaliku info messi külastamiseks. Messil esitletakse meditsiinitehnoloogiat, meditsiinielektroonikat, laboriseadmeid, diagnostikaseadmeid, füsioteraapia ja ortopeedia tehnoloogiat, tarbekaupu, kuluartikleid, info- ja kommunikatsioonitehnikat, teenuseid ja erialaajakirjandust. Külastajateks on arstid, haiglate personal ja juhid, haiglate tehnilised varustajad, laboripersonal, füsioterapeudid, meditsiinitehnika tootjad, finantseerijad.

Maailma suurim meditsiinitehnika mess MEDICA toimub 13.-16. novembril Düsseldorfis
Kuula artiklit

Maailma suurim meditsiinitehnika mess MEDICA toimub 13.-16. novembril Düsseldorfis

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099