24. jaanuar 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

15.-17. veebruar — “Tervishoiukorraldus- finants- ja haldusjuhtimine”

Tervise Arengu Instituudi (TAI) koolitus- ja teabekeskus korraldab 15.-17. veebruarini tervishoiusüsteemi tipp- ja keskastmejuhidele mõeldud koolituse- mille eesmärk on tutvustada ja anda näpunäiteid juhtimisest kui protsessist. TAI veebilehe järgi on koolituse teemadeks “Organisatsiooni kapital”- “ Juhtimise erinevad etapid” ja “Tervishoiukomponentide rahastamine.” Läbiviijaks on Saskatchewani Ülikooli (Kanada) tervishoiukorralduse professor ja Maailma Terviseorganisatsiooni konsultant Rein Lepnurm.

MU

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099