18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ANDRE VETKA:

Viimastest arengutest Eesti ravimipoliitikas

<strong>Viimastest arengutest  Eestiravimipoliitikas</strong>

Eelmise aasta lõpus võis Eesti meedias kohata sõnumeid- mishoiatasid patsiente järjekordse ravimihindade tõusu eest. Sarnastretoorikat jätkas aasta hakul Meditsiiniuudiste veergudel ka RistoKukk Eesti geneeriliste ravimite tootjate esindajana (“Eestiravimipoliitika kisub kreeni”- MU 11.01.2005). Millised on agaviimased arengud Eesti ravimipoliitikas tegelikult olnud ja kasreageeringud neile on olnud adekvaatsed?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099