18. aprill 2005
Ainult tellijatele

Inglismaal ja Ameerikas proovitakse suitsetajad aidata mitmel moel

Inglismaal riiklikult pakutavatest teenustest ei ole suitsetamise vastu võitlemises eriti palju kasu, leiab kohalike tervishoiuametnike raport. Ameeriklased lubavad aga oma Medicare’i kaudu kindlustatud vanematele suitsetajatele tasuta nõustamist ning peagi ka mõnede ravimite hüvitamist.

Inglismaal riiklikult pakutavatest teenustest ei olesuitsetamise vastu võitlemises eriti palju kasu- leiab ajakirjasBritish Medical Journal avaldatud kohalike tervishoiuametnikeraport. Ameeriklased<br />lubavad aga oma Medicare’i kaudu kindlustatud vanematelesuitsetajatele tasuta nõustamist ning peagi ka mõnede ravimitehüvitamist- teatavad BBC ja Reuters.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708