18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Noored eelistavad näiteid ümarjutule

Alkoholiennetuse eestvedaja Enno Kross tõdeb oma kogemusest, et noortele jäävad meelde konkreetsed ja seetõttu õpetlikud juhtumid.

Alkoholiennetuse eestvedaja Enno Kross tõdeb oma kogemusest- etnoortele jäävad meelde konkreetsed ja seetõttu õpetlikudjuhtumid.

Konkreetseid juhtumeid - masendavat tegelikkust - esitab Krossoma pikaaegsest tööst TÜ kliinikumi neuroanestesioloogiaosakonnas-kliinikumi EMO statistikast ja muudest allikatest. Näiteks30-aastane alkoholijoobes juhutööline jäi metsatöödel langeva puualla ja tema liittraumat raviti 110 päeva; 35-aastanealkoholijoobes hambaarst kukkus trepist alla ja jäi vasemastkõrvast kurdiks. Juhtumeid on lämmatavalt palju.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708