18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õed edendavad rahva ja kaitsevad iseenda tervist

Rahvusvahelisel konverentsil “Õe roll rahvatervise edendamisel ja haiguste ennetamisel” 7. aprillil Kohtla-Järve Meditsiinikoolis kõneldi HIV-nakkuse olukorrast Ida-Virumaal, hooldusõe rollist ja MTÜ Aita Abivajajat poolt läbi viidud mitme uuringu tulemustest.

Rahvusvahelisel konverentsil "Õe roll rahvatervise edendamiselja haiguste ennetamisel” 7. aprillil Kohtla-Järve Meditsiinikooliskõneldi HIV-nakkuse olukorrast Ida-Virumaal- hooldusõe rollist jaMTÜ Aita Abivajajat poolt läbi viidud mitme uuringutulemustest.

Üks huvitavamaid ja praktilisemaid loenguid käsitles õe rolliselgrootraumade ja -vigastuste ennetamisel. Räägiti ka õeemotsionaalsest läbipõlemisest ja perekoolide rollistterviseedenduslikus töös. Leedu ja Soome lektorid käsitlesidpatsiendikoolituse aspekte õenduspraktikas- õe rolli tervislikuelustiili edendamisel ning info osatähtsust õenduspraktikas rinnagatoitmisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708