18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Süsteemne ravi meeldib vaid vähestele Ameerika psoriaasipatsientidele

Paljud Ameerika psoriaasipatsiendid ei ole rahul traditsiooniliste süsteemsete ravimeetoditega nagu metotreksaat, PUVA ravi, tsüklosporiin ja atsitretiin, võib MedWire’i vahendusel lugeda USA nahaarstide uuringust.

Paljud Ameerika psoriaasipatsiendid ei ole rahultraditsiooniliste süsteemsete ravimeetoditega nagu metotreksaat-PUVA ravi- tsüklosporiin ja atsitretiin- võib MedWire’i vahendusellugeda USA nahaarstide uuringust.

Tamar Nijsten Harvardi arstiteaduskonnast meenutab ajakirjasJournal of the American Academy of Dermatology oma meeskonnavarasemat uuringut- mille järgi ei ole psoriaasipatsiendid omaraviga üldiselt rahul. Käesolev uuring viidi läbi- et täpsustada-millise ravi üle patsiendid kõige rohkem kurdavad.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099