18. aprill 2005
Ainult tellijatele

TERVISETEAVE: LÜHIUUDISEID

Terviseedendajad peavad Tallinnas aastakonverentsi

Tervise Arengu Instituut ja Eesti Haigekassa koostöös MaailmaTerviseorganisatsiooni Euroopa Regionaalbürooga kutsuvad kõikimaavalitsuste tervisenõukogude liikmeid- terviseedendajaid- tervistedendavate võrgustike liikmeid- tervishoiutöötajaid- pedagooge-kohalike omavalitsuste esindajaid- sotsiaaltöötajaid- sotsiaalseturunduse valdkonnas tegutsejaid- mittetulundusorganisatsioone jatudengeid osalema tervise edenduse aastakonverentsil“Kommunikatsioon ja koostöö südame-veresoonkonna haigusteennetamisel”.<br />10. juunil kella 11-18 Tallinnas Radisson SAS hotellikonverentsikeskuses peetava konverentsi eesmärk on anda ülevaadesotsiaalse kommunikatsiooni rollist kui töövahendist ja võimalusestedukaks koostööks südame-veresoonkonna haiguste ennetamisetegevuste elluviimisel- kasutades selleks parimaid näiteidmaailmast ja Eestist. Lisaks ettekannetele on kavas töötubadestoimuvad arutelud.<br />Osavõtust palutakse teatada hiljemalt 31. maiks- täpsemat teavetkonverentsi programmi ja registreerumise kohta saab Tervise ArenguInstituudi veebilehelt <a href="http://www.tai.ee">www.tai.ee</a>.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708