18. aprill 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TERVISETEAVE: LÜHIUUDISEID

Terviseedendajad peavad Tallinnas aastakonverentsi

Tervise Arengu Instituut ja Eesti Haigekassa koostöös MaailmaTerviseorganisatsiooni Euroopa Regionaalbürooga kutsuvad kõikimaavalitsuste tervisenõukogude liikmeid- terviseedendajaid- tervistedendavate võrgustike liikmeid- tervishoiutöötajaid- pedagooge-kohalike omavalitsuste esindajaid- sotsiaaltöötajaid- sotsiaalseturunduse valdkonnas tegutsejaid- mittetulundusorganisatsioone jatudengeid osalema tervise edenduse aastakonverentsil“Kommunikatsioon ja koostöö südame-veresoonkonna haigusteennetamisel”.<br />10. juunil kella 11-18 Tallinnas Radisson SAS hotellikonverentsikeskuses peetava konverentsi eesmärk on anda ülevaadesotsiaalse kommunikatsiooni rollist kui töövahendist ja võimalusestedukaks koostööks südame-veresoonkonna haiguste ennetamisetegevuste elluviimisel- kasutades selleks parimaid näiteidmaailmast ja Eestist. Lisaks ettekannetele on kavas töötubadestoimuvad arutelud.<br />Osavõtust palutakse teatada hiljemalt 31. maiks- täpsemat teavetkonverentsi programmi ja registreerumise kohta saab Tervise ArenguInstituudi veebilehelt <a href="http://www.tai.ee">www.tai.ee</a>.

 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099