TSITAATE

"Kõik need klantskirjadega karbikesed- potsikud-
nätsikud ja tuubid- kõik need imenduvad- lahustuvad ja pihustuvad
värgeldused püüavad üksteist üle trumbata nii pilgupüüdmise kui ka
hinnaga. Just nagu lõbutüdrukud sadamakõrtsi ees laterna
all.”
Urve Tinnuri-
luuletaja-
kirjeldades apteegiriiulite vahel kõndimise kogemust. (Virumaa
Teataja- 6.04.2005)

 

<strong>"Vahetaksin 100 protsenti Fertilitast kohe täna 1 protsendi Hansapanga aktsiate vastu.”<br /></strong><u>Ivo Saarma</u>-<br /> erakliiniku Fertilitas asutaja- peaarst ning 40 protsendi firma omanik (Äripäev- 6.04.2005)

 

<strong>"Samal ajal teab kliinikum ise väga hästi- et just neil on praegu ainuke haigla Eestis- kellelt haigekassa sel aastal ostab nii endoproteesimist (+145 juhtu) kui ka katarakti operatsioone (+105) oluliselt rohkem kui möödunud aastal.”<br /></strong><u>Arvi Vask</u>-<br /> haigekassa juhatuse liige- väljendades arusaamatust TÜKi juhtkonna haigekassat ründava positsiooni suhtes- kuna haigekassa pakkus operatsioonide pika ooteaja korral välja võimaluse minna ravile  teises piirkonnas asuvasse haiglasse. (Postimees- 4.05.2005)

 

<strong>"Tihti satuvad just vanemad inimesed haigemajja liiga hilja. Mõni memm ütleb- et ootas kolm päeva kõhuvaluga surma. Kui surm ei tulnud- kutsus kiirabi.”<br /></strong><u>Marika Räim</u>-<br /> Kuressaare haigla kirurg (Lege Artis- märts 2005)

 

<strong>"Väheneda saavad kulutused aga ainult ennetuse kaudu- sest kui haigus on juba olemas- raha kokku hoida ei saa ja inimest tuleb aidata.”<br /></strong><u>Külvar Mand</u>-<br /> sotsiaalministeeriumi abiminister- ravirahade kasutamisest. (Postimees- 6.04.2005)

 

<strong>"Terve linn on haige ja järjekorrad arsti juurde pikad.”</strong><br /><u>Helle Saarsoo</u>-<br /> perearst- ülemiste hingamisteede viirusnakkuste levikust Haapsalus. (Lääne Elu- 7.04.2005)

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.