2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aktiivne eluviis viib Elvasse

6. mail toimub Elvas tervislike linnade võrgustiku VII aastakonverents teemal aktiivne eluviis. Üritus jätkub 7. mail matkapäevaga.

Reedel- 6. mail kell 11 algaval konverentsil esinevadrahvatervise koolituse spetsialist Ülla-Karin Nurm Tervise ArenguInstituudist (TAI)- spordiarst Rein Jalak Tallinna Ülikoolist(“Tervisetreening algajale”) ja Fitgirl 2005 Kirsti Kuhi (“Mis onaktiivne eluviis minu jaoks?”).

Euroopa “Active living” võrgustiku koordinaator ja Turu linnakui tervisliku linna koordinaator Heini Parkkunen räägib aktiivseeluviisi projektist Euroopas ja Soomes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099