2. mai 2005
Ainult tellijatele

Ameerika Vähiliidu arvates saaks vähisurmasid vähemalt poole võrra vähendada

Elustiili muutes ja sagedamini sõeluuringutel käies võiksid ameeriklased vähendada suremust pahaloomulistesse kasvajatesse vähemalt poole võrra. Ameerika Vähiliidu (ACS) iga-aastast raportit, kus räägitakse inimeste endi kontrollitavatest riskifaktoritest, tutvustasid Reuters ja teised agentuurid.

Elustiili muutes ja sagedamini sõeluuringutel käies võiksidameeriklased vähendada suremust pahaloomulistesse kasvajatessevähemalt poole võrra. Ameerika Vähiliidu (ACS) iga-aastastraportit- kus räägitakse inimeste endi kontrollitavatestriskifaktoritest- tutvustasid Reuters ja teised agentuurid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708