2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ameerika Vähiliidu arvates saaks vähisurmasid vähemalt poole võrra vähendada

Elustiili muutes ja sagedamini sõeluuringutel käies võiksid ameeriklased vähendada suremust pahaloomulistesse kasvajatesse vähemalt poole võrra. Ameerika Vähiliidu (ACS) iga-aastast raportit, kus räägitakse inimeste endi kontrollitavatest riskifaktoritest, tutvustasid Reuters ja teised agentuurid.

Elustiili muutes ja sagedamini sõeluuringutel käies võiksidameeriklased vähendada suremust pahaloomulistesse kasvajatessevähemalt poole võrra. Ameerika Vähiliidu (ACS) iga-aastastraportit- kus räägitakse inimeste endi kontrollitavatestriskifaktoritest- tutvustasid Reuters ja teised agentuurid.

Vähiliidu prognoosi järgi peaks üle 168 140 vähisurma põhjustamaainult suitsetamine. Umbes üks kolmandik (190 090) sel aastalennustatavast 570 280 vähisurmast peaks olema seotud halvatoitumuse- vähese kehalise aktiivsuse- ülekaalu- rasvumise jateiste elustiili faktoritega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099