2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kakskümmend viis aastat neurokirurgiat Mustamäel

15. aprillil tähistas Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PER) neurokirurgia osakond 25. tähtpäeva Mustamäe haiglas.

15. aprillil tähistas Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PER)neurokirurgia osakond 25. tähtpäeva Mustamäe haiglas. Sel puhulkorraldatud konverentsil esinesid ettekannetega osakonna juhatajaAndres Ellamaa- neurokirurgid Mihkel Leiner- Alar Laks- Rein Viiluja Aadu Liivat<br />ning radioloog Indrek Hanso.

Regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik ütles konverentsiavades- et neurokirurgid kuuluvad vaieldamatult kirurgide eliiti-kes on läbi pika aja hoidnud ja arendanud ühiskonnas väärtusi- agaka kujundanud mentaliteeti ja suhtumist terves haiglas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099