2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Teel rohupurkide majoriks

Selle aasta algul presidendilt leitnandi pagunid saanud proviisor Lauri Bender tõdeb, et tema elu on juhtinud suur juhus.

Selle aasta algul presidendilt leitnandi pagunid saanudproviisor Lauri Bender tõdeb- et tema elu<br />on juhtinud suur juhus.

Farmaatsiaõpinguteks andis tõuke Jõgevamaa parim keemiaõpetajaNeeme Katt- kes oskas oma aine nii põnevaks õpetada- et see lausasundis keemiaga seotud ala edasi õppima minema. Paraku on tänapäevafarmaatsias üha vähem tegemist keemiaga. Apteeker pole enamrohusegaja- pigem lihtsalt logistik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099