2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

San Antonios räägiti värsketest uuringutest astmaravi vallas

Astmaravi õnnestumine sõltub mõnikord patsiendi ja arsti vahelisest kommunikatsioonist, et hajutada kahtlusi ravimpreparaatide toime kohta.

Astmaravi õnnestumine sõltub mõnikord patsiendi ja arstivahelisest kommunikatsioonist- et hajutada kahtlusiravimpreparaatide toime kohta. Ravisoostumust lastel võibhalvendada meeleolu alanemine- nagu näitavad Ameerika Astma-Allergia ja Immunoloogia Akadeemia (AAAAI) aastakonverentsil SanAntonios ette kantud uuringud.

Tao Tuan Le uurimisgrupp Johns Hopkinsi ülikoolist on hinnanud-kuidas täiskasvanud järgivad neile määratud ravi inhaleeritavatekortikosteroididega. 58 patsienti vastasid uuringu algusesküsimustikule veendumuste kohta kortikosteroidravi kohta- millejärel jälgiti nende ravisoostumust elektroonilise vahendi abil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099