2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalminister Jaak Aab kaalub haigekassa võimu

Sotsiaalminister Jaak Aab tahab lahendada haigekassa eelarve 400 miljoni kroonise puudujäägi ja üle vaadata haigekassa pädevuse.

Vikerraadios antud intervjuus möödunud nädalal ütles Aab- kesameti tõttu juhib ühtlasi haigekassa nõukogu- et ta ei jagarespublikaanidest arst-poliitikute arvamust- nagu tuleks haigekassakohe laiali saata.

Sarnaselt Siiri Oviirile- kes sotsiaalministrina tõiravimipoliitika haigekassast sotsiaalministeeriumi tagasi- kaalubAab ühe võimalusena raviteenuste hinna kujundamist tuuahaigekassast sotsiaalministeeriumi. Enne otsustamist peab olukordahindama igast küljest- lubas Aab.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708