2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tegevusterapeuti tunneb meditsiinikooli diplomist

Eesti Tegevusterapeutide Liidu (ETL) juht, Ida-Tallinna keskhaigla tegevusterapeut Tiiu Tahk väidab, et Eesti ühiskonnas pole tavainimestel täit ettekujutust, mida kujutab endast taastusravi üks eriliike nagu tegevusteraapia.

Eesti Tegevusterapeutide Liidu (ETL) juht- Ida-Tallinnakeskhaigla tegevusterapeut Tiiu Tahk väidab- et Eesti ühiskonnaspole tavainimestel täit ettekujutust- mida kujutab endasttaastusravi üks eriliike nagu tegevusteraapia.

Et tegevusteraapia pole veel haigekassa tasustatavatetervishoiuteenuste loetelus- siis ei kipu haiglad selle erialaspetsialiste tööle võtma. Kuigi patsientidel selle järele vajadusoleks- lisab Tiiu Tahk. Keskhaigla tasemel on haigla liikide nõuetemäärusega siiski tegevusteraapia ette nähtud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708