2. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE

"Kahju sellest asjalikust mehest- nüüd sattus ta küll paradiisist põrgusse.”üks omavalitsustegelane- kommenteerides Eesti Linnade Liidu senise tegevdirektori Jaak Aabi asumist uues valitsuses sotsiaalministri ametisse. (Vooremaa- 16.04.2005)

 

<strong>"Linnavalitsuse töötaja on tore eesti keskmine- tibatüsedusele kalduv- mis näitab- et aeg on hakata tervislikesteluviisidest lugu pidama.”<br /></strong><u>Hele Leek</u>-<br />Lääne maakonna terviseedendaja- kokkuvõtteks pärast seda- kuisüdamenädalal oli mõõdetud ligi 30 Haapsalu linnavalitsuse töötajavererõhku- kaalu ja rasvaprotsenti. (Lääne Elu- 21.04.2005)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099