16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andre Õun uuris epilepsiaravi

4. mail kaitses meditsiinidoktori kraadi TÜ närvikliiniku neuroloogia arst-õppejõud Andre Õun teemal “Epidemiology of adult epilepsy in Tartu, Estonia: Incidence, prevalence and medical treatment”.

4. mail kaitses meditsiinidoktori kraadi TÜ närvikliinikuneuroloogia arst-õppejõud Andre Õun teemal “Epidemiology of adultepilepsy in Tartu- Estonia: Incidence- prevalence and medicaltreatment” (Epilepsia epidemioloogia Tartu täiskasvanutel:haigestumus- levimus ja epilepsiavastane ravi). Juhendaja oli TÜnärvikliiniku dotsent Sulev Haldre- oponent Tampere ülikoolidotsent Tapani Keränen.

Doktoritöö käsitles epilepsia epidemioloogiat täiskasvanutelTartus. Epilepsia on igapäevases arstipraktikas üks sagedasemaidkroonilisi neuroloogilisi haigusi- mille kohta täiskasvanutelEestis usaldusväärsed statistilised andmed puuduvad. Uuringueesmärk oli retrospektiivselt välja selgitada aktiivse epilepsialevimus- ja haigestumusnäitajad Tartu täiskasvanute seas- vahendabkliinikumi veebikülg.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099