16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstide küsitlus tuleb sügisel

Eesti arstide rahulolu uurinud kahe varasema uuringu (Noor Arst ‘95 ja Arst 2000) jätkuks tellib sotsiaalministeerium sügisel uue uuringu Arst 2005, mis kujuneb esimestest osadest mahukamaks.

Eesti arstide rahulolu uurinud kahe varasema uuringu (Noor Arst‘95 ja Arst 2000) jätkuks tellib sotsiaalministeerium sügisel uueuuringu Arst 2005- mis kujuneb esimestest osadest mahukamaks.

Arstide rahulolu üks uurijaid- sotsiaalministeeriumitervishoiupoliitika juht Alar Sepp ütles- et viimase kümne aastajooksul on Eesti tervishoiusüsteem läbi teinud suuri muutusi- mison oluliselt mõjutanud arstide tööd ja sotsiaal-majanduslikketingimusi. Eesti noorarstide uuringute Noor Arst ‘95- Arst 2000 jaArst 2005 eesmärgiks on selgitada arstide psühho-sotsiaalsettausta- eluolu- tööhõivet- rahvusvahelistumist- rahulolu koolituseja tööga- väärtushinnanguid ja professionaalset ning sotsiaalsetidentiteeti. Selliseid uuringuid Eestis varem tehtud ei ole.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099