16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ennetuskampaania tõstatas küsimuse vähiprogrammist

20. maini kestev rinnavähi ja emakakaelavähi ennetuskampaania tahab kaasa aidata ka sellele, et Eesti saaks oma riikliku vähiprogrammi. Kokku on Eestis igal aastal umbes 6000 uut vähijuhtu, sellesse haigusesse sureb 3500 inimest aastas.

20. maini kestev rinnavähi ja emakakaelavähi ennetuskampaaniatahab kaasa aidata ka sellele- et Eesti saaks oma riiklikuvähiprogrammi. Kokku on Eestis igal aastal umbes 6000 uutvähijuhtu- sellesse haigusesse sureb 3500 inimest aastas.

Riikliku südameprogrammi on Eesti vastu võtnud- agavähiprogrammi mitte. Võimukoalitsiooni vahetumisega kaasnesidsignaalid- et seda ei peetagi enam oluliseks- tõdesennetuskampaaniat sisse juhataval pressikonverentsil EestiVähiliidu juhatuse esimees dr Vahur Valvere- viidates uuesotsiaalministri Jaak Aabi seisukohtadele Eesti Päevalehes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099