16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtla-Järve hambaarstid said ruumi juurde

Ida-Viru keskhaigla kolis hambaravikabinetid Kohtla-Järve polikliinikus vastremonditud avaramatesse ruumidesse ning soetas kaks uut hambaraviseadet- kirjutas Põhjarannik.

Polikliiniku esimesel korrusel aastakümneid remontimata ningkitsastes ruumides asunud hambaravikabinetid paiknevad nüüdsestneljandal korrusel- kus võtavad vastu ka hambaproteesiarstid.

Ida-Viru keskhaigla stomatoloogia- ja ortodontiaosakonnajuhataja Meedi Lehtla sõnul plaanib haigla neljandale korrusele ületuua ka hambaröntgeni- võttes kasutusele digitaalse süsteemi. “Siisei pea patsient enam- pilt näpu vahel- arsti juurde tagasi minema-vaid arst saab seda oma arvutis näha-” nentis LehtlaPõhjarannikule.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099