16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolmas sektor nõuab aidsiennetust koolidesse

Mitu laste ja tervisega seotud kodanikeühendust- liitu ja organisatsiooni kirjutas valitsusele avaliku aidsivastase kirja- milles nõuti regulaarse teavitustöö alustamist koolides ning ka lastevanemate koolitamist- vahendas BNS.

“Koolides tehtavast teavitustööst ei piisa- kuna sellegaalustatakse alles vanemates klassides ning info levitamine onebaregulaarne ja väheefektiivne-” seisab avalduses- kus nenditi- etigal aastal nakatub HIVi 120-150 kooliõpilast ehk viis-kuusklassitäit lapsi.

Kirjas- millele on teiste seas alla kirjutanud Elle Kull- NelliKalikova- Jüri Tamm- Meelis Roosimägi- Ago Künnap- Andra Veidemannja Ruti Einpalu- nõutakse süsteemse ja järjepideva ningnoortepärase ja mõjusa HIVi ennetustöö alustamistviiendast-kuuendast klassist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099