16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvatervise sihtprogramm eksleb sihitult

Emeriitprofessor Ain-Elmar Kaasik ütles juba viis aastat tagasi, et rahvatervise sihtprogramm peaks Eesti rahva tervisliku seisundi parandamisele pühenduma, eelkõige siis tervise väärtustamisele.

Emeriitprofessor Ain-Elmar Kaasik ütles juba viis aastat tagasi-et rahvatervise sihtprogramm peaks Eesti rahva tervisliku seisundiparandamisele pühenduma- eelkõige siis tervise väärtustamisele.Valitsuse teadus- ja arendusnõukogu liikmena arvustas Kaasik toonaka seda- et rahvatervise sihtprogrammi rahastamine oli takerdunud(Eesti teadus- ja arendusnõukogu 19.05.2000 istungi protokoll -<em>Toim</em>.).

Praegu toimib rahvatervise alase teadus- ja arendustegevuseriiklik sihtprogramm 1999-2009- mille rakendusasutus on TerviseArengu Instituut. Paraku on selle programmi jaoks eraldatud järjestvähem raha.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708