16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sisearstid tahavad patsiendile lähemale

Sisearstid taotlevad soodusretsepti väljakirjutamise õigust, et luua endile suurem ambulatoorse töö võimalus, mis oleks ühtlasi patsiendile kiirem ja odavam lahendus, kui näiteks kardioloogi, reumatoloogi või endokrinoloogi kodu lähedal pole.

Sisearstid taotlevad soodusretsepti väljakirjutamise õigust- etluua endile suurem ambulatoorse töö võimalus- mis oleks ühtlasipatsiendile kiirem ja odavam lahendus- kui näiteks kardioloogi-reumatoloogi või endokrinoloogi kodu lähedal pole.

Eesti Sisearstide Seltsi juhatuse esimees Arvo Mesikepp tõdes-et suurem osa meditsiinist peaks tehtama patsiendi elukoha lähedal.“Ega meditsiini tehta ainult suurhaiglates-” arvustas Mesikepp mõneametniku arusaamist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708