16. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TSITAATE

"Ilmselt oleks tulnud oodata soojemaid aegu ja üürida Raekoja plats.” Ursula Koorits- Eesti Valu Seltsi president ja valukonverentsi korraldaja- kurvastades selle üle- et paljud huvilised ei saanud konverentsist osa võtta- sest ruumi lihtsalt ei jätkunud. (Hippokrates- aprill 2005)

 

<strong>"Niikuinii on mõned tohtrid osanud saada haigekassastlepingujärgset raha- pikendada sellele vaatamata järjekordi jaõngitseda patsiendi taskust veel täiendust võimaldades“järjekorrast möödaostmist”.”<br /></strong>Andres Ellamaa-<br />neurokirurg (Postimees- 5.05.2005)

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708