30. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu haigla nõukogu vahetas juhti

Nädal tagasi valiti SA Pärnu Haigla nõukogu esimeheks Pärnu linnapea Ahti Kõo, andis teada Pärnu Postimees.

Nädal tagasi valiti SA Pärnu Haigla nõukogu esimeheks Pärnulinnapea Ahti Kõo- andis teada Pärnu Postimees.

Sihtasutuse nõukogu ülejäänud liikmed on Pärnu planeerimistkureeriv abilinnapea Raul Sarandi- linnavolikogu liikmed MarikaLaidna ja Uno Mirme- Paikuse vallavanem Kuno Erkmann Pärnumaaomavalitsuste liidu esindajana- Pärnu linnaarst Ada Kraak ningsotsiaalministeeriumi tervishoiuosakonna analüütik Tiia Arro. Kolmneist - Mirme- Erkmann ja Kraak - olid ka sihtasutuse eelmisenõukogu koosseisus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099