30. mai 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Värska sanatoorium ehitab edasi

Möödunud reedel käisid riigikogu esimees Ene Ergma ja põllumajandusminister Ester Tuiksoo Värska sanatooriumis 30 miljonit krooni maksva tervisevee keskusele nurgakivi panemas.

Mineraalvee ja magevee ravimuda poolest tuntud Värskasanatoorium tähistas oma 25. tegevusaastat uue hotellikorpuseavamisega ja tervisevee keskuse nurgakivi panekuga.

Veekeskuse nurgakivisse jäeti Värska sanatooriumi aktsionäridenimekiri- ajalehed Setomaa- Koit ja Postimees ning veekeskuseprojekt CD-l. Värska Veekeskuse juhatuse esimees Leo Kütt panisinna ka kroonid- eurod ja rublad- et kliendid sealtkandist liikumahakkaksid- rääkis sanatooriumi müügi- ja turundusjuht Inge Laanpidustuste vahel võetud telefonikõnes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099