TSITAATE

"Minu arust on Eesti jõudnud sellisesse staadiumisse- et
võiksime
[ravimite] piirhindu muuta vaid kaks
korda aastas. Miks peaks inimesi iga kvartal närvi
ajama?”
Arvi Vask-

Eesti Haigekassa juhatuse liige (Eesti Sisearstide Seltsi
seminar-nõupidamisel Pärnus- 19.05.2005)

 

<strong>"Tallinna Farmaatsiatehase aktsionäride eilsel üldkoosolekul võeti vastu otsus premeerida aktsiaseltsi nõukogu eelmise aasta heade töötulemuste eest 850 000 krooniga. Selles kontekstis väljendus “hea töö” selles- et aruandeaasta puhaskasum oli üle kolme korra väiksem kui 2003. aastal.”<br /></strong>Arno Kirt-<br /> farmaatsiatehase väikeaktsionär (Äripäev- 20.05.2005)

 

<strong>"Sellest eriti palju ei räägita- aga tegelikult on nii- et olgu sünnitus kui tahes hea- laps saab alati sünnitrauma. Vanasti viisid ravitsejad vastsündinud kohe sauna ja panid luud paika- praegu ei tee seda sünnitushaiglates keegi.”<br /></strong>Jelena Verhotina-<br /> arst-osteopaat (Terviseleht- 17.05.2005)

 

<strong>"Kõige kergem aeg minu kui perearsti jaoks on mai algul kaks nädalat- kui maainimestel on põllutööd. Teine kergem periood on sügisel- kui võetakse kartulit. Kõigil on oma põllulapid ja ei ole aega arsti külastada.”<br /></strong>Riho Pettai-<br /> Põltsamaa perearst- võimaluse kohta töö kõrvalt puhata. (Perearst- mai 2005)

 

<strong>"Aga tema on tunduvalt paremas olukorras: kui midagi viltu läheb- võib tema patsiendi ära süüa- aga mina lähen kinni!”<br /></strong>Uudo Reino-<br /> lastekirurg- naerdes selle üle- et ta väga hea sõber veterinaar nimetab teda alati kolleegiks- sest mõlemal on patsiendid- kes ei räägi. (Lege Artis- mai 2005)

 

<strong>"Pärast SM-i</strong> [sotsiaalministeeriumi] <strong>juhtkonna vahetumist on</strong> [perearstide seltsi] <strong>koostöö ministeeriumiga oluliselt paranenud.”<br /></strong>Madis Tiik-<br /> Eesti Perearstide Seltsi president (Perearst- mai 2005)

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.