13. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EULAR-i president toetab Eesti kolleege

Reumatoloogide seltsi kutsel külastas mai lõpul Tallinna EULAR-i president professor Tore Kristian Kvien Norrast, kes teiste hulgas kirjutas alla ka reumatoidartriidi bioloogilise ravi võimaldamist taotlevale memorandumile.

Reumatoloogide seltsi kutsel külastas mai lõpul Tallinna EULAR-ipresident professor Tore Kristian Kvien Norrast- kes teiste hulgaskirjutas alla ka reumatoidartriidi bioloogilise ravi võimaldamisttaotlevale memorandumile.

EULAR-i (European League Against Rheumatism) president ja Osloülikooli professor Kvien tutvus Ida-Tallinna keskhaiglareumatoloogiakeskusega ning esines Eesti Reumatoloogide Seltsi(ERS) koosolekul ettekandega “Reumatoidartriidi tähendusühiskonnale ja ravistrateegiad”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099