13. juuni 2005
Ainult tellijatele

Kirurgid pidasid kevadpäevi

Dr Heino Koka ellukutsutud üritus, juba traditsiooniks kujunenud kirurgide kevadpäevad, peeti tänavu Tartus. Tartu ülikooli raamatukogu konverentsikeskuses sai kuulata loenguid ja tutvuda ravimifirmade näitustega.

Dr Heino Koka ellukutsutud üritus- juba traditsiooniks kujunenudkirurgide kevadpäevad- peeti tänavu Tartus. Tartu ülikooliraamatukogu konverentsikeskuses sai kuulata loenguid ja tutvudaravimifirmade näitustega. Üritusel osalenutele korraldatibiomeedikumi külastus ja lõbureis mööda Emajõge.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708