13. juuni 2005
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILK: Ekstreemne magister

Lääne-Tallinna keskhaigla koolitusjuht Kristel Linsmann usub, et hirme saab võita ja isiksust kasvatada ennast ületades.

Lääne-Tallinna keskhaigla koolitusjuht Kristel Linsmann usub- ethirme saab võita ja isiksust kasvatada ennast ületades.

Tänavu kevadel oli Linsmannide pere teleka ees Kanal 2-estBaltimaade “Hirmu faktorit” vaatamas- kuidas pere ainus lapsmöödunud suvel koos eestlaste- leedulaste ja lätlastega Leedumaalvõistles. Kõige ekstreemsem oli hiirte ja vihmausside suuskandmine- meenutab Kristel. “Loodetavasti ei pea seda kunagikordama.”

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099